Fraktpriser och leverans

För tillfället finns det bara två leveransalternativ, ett är upphämtning/avlämning i Malmö (Vannagårdsgatan 70) och det andra är frakt med fastpris på 65 kr. Om ni väljer upphämtning i Malmö så sker det på avtalad tid, 4-games har ingen butik och således inga fasta öppettider.

Beställningar inom Sverige över 2000 kr skickas fraktfritt.

Leverans sker så snabbt som möjligt, normalt sett ska du ha ditt spel inom 1-3 vardagar. Notera dock att eftersom 4-games drivs vid sidan av ordinarie arbete så kan inte alltid leverans ske samma dag.

Vid ej uthämtade leveranser så kommer avgift för frakt, returfrakt, returavgift och eventuell utkörning debiteras er som kund. 4-games använder sig normalt av Schenker och, utöver den normala frakten, så ligger returavgiften på ca 150 kr och utkörningsavgiften på ca 100 kr. Det blir med andra ord väldigt dyrt om ni inte löser ut era paket och därför skulle 4-games uppskatta om ni gjorde det. Finns ingen anledning att man ska betala extra kostnader i onödan och vi på 4-games har svårt att se att det på något vis skulle främja vår spelhobby.