Köpvillkor

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. För tillfället finns det:
*Förskottsbetalning till 4-games Bankgiro alt. Bankkonto
*Swish

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar enligt distansavtalslagen. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Returer gäller generellt sett endast varor i obrutna förpackningar och för att återsända den ska du kontakta 4-games och få en bekräftelse. Fraktkostnaden för återsändelse står du själv för enligt distansavtalslagen.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service
4-games kontrollerar alla varor innan vi skickar dem. Skulle de ändå vara trasiga eller felexpedierade kommer vi naturligtvis att kostnadsfritt åtgärda det.
Skador på emballaget ska anmälas direkt om så är möjligt, dvs. vid utlämning/hämtning av paket.
Är varan skadad eller om ni fått fel vara ska anmälan ske via email och du kommer informeras av 4-games om hur du ska gå vidare i ditt ärende. Om du inte anmäler skada och får godkännande innan retur så finns risk att 4-games inte kommer godta den.
Saknas det komponenter i ett brädspel så hjälper 4-games naturligtvis till med reklamation. Vår erfarenhet är dock att det i många fall går snabbare om ni som kund tar direktkontakt med tillverkaren och ber om ersättningsartiklar från dem.

Personuppgifter
Alla personuppgifter som ni lämnar i samband med beställning kommer endast användas av 4-games för orderhantering. 4-games följer Personuppgiftslagen (PuL).

Leveranser
4-games kommer skicka varor så fort som möjligt efter mottagen betalning. Var vänlig notera dock att 4-games drivs vid sidan av en ordinarie anställning så fasta leveransdagar är måndag, onsdag och fredag.

Returer:
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till 4-games.

Ej uthämtade beställning:
Levererade beställningar ligger kvar två veckor på Schenker utlämningsställe. Observera att du måste hämta ut din beställning även om du vill använda din ångerrätt, det räcker inte att bara låta paketet ligga kvar.

Kostnaden för retur kommer debiteras kunden. Denna avgift ska täcka returfrakt samt alla andra kostnader som debiteras 4-games för returen. I dagsläget använder 4-games sig primärt av Schenker och det tillkommer kostnad för frakt, returavgift (ca 150 kr) samt utkörning (ca 79kr). Totalt handlar det om ca 330 kr men vid stora paket blir den kostnaden ännu högre.

Återbetalningsskyldighet:
4-games ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. 4-games betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
För mer information läs på Konsumentverket om distansavtalslagen.