Om oss

4-games är en webbshop för brädspel, kortspel, figurspel samt speltillbehör av olika slag som drivs av Markus Lindström, en 45-årig spelnörd, ex hobbymusiker och f.d. ölfantast (alltid lika kul att skriva om sig själv i tredje person).

Markus EssenButiken sköter jag vid sidan av mitt ordinarie arbete för att kunna ägna mig åt något jag älskar, dvs. spel. Och så kanske det var det där med att göra något nytt, skaffa sig nya utmaningar i livet osv.

Jag har ingen tidigare erfarenhet av att eget företagande, jag kan noll och inget om webbdesign (j-vla WordPress!) men förhoppningsvis så kan jag väga upp dessa tillkortakommanden med entusiasm, envishet och ett norrländskt lugn. Och trots mina potentiella nybörjarmisstag så kan jag lova att det ni köper av mig håller precis samma kvalité som det ni köper från andra affärer.

Som ni ser är mitt utbud inte så omfattande men tanken är att expandera allt eftersom för att sedan erövra världen (eller åtminstone fylla lägenhet med ännu mer spel, pryttlar och kartonger).

Saknas något på min hemsida som ni är intresserade av så kontakta mig så kollar jag upp om jag kan fixa det åt er.

Hur som helst, välkomna till 4-games och ursäkta röran för jag håller konstant på att uppdatera och lägga till varor.

Ha det så bra!

Markus Lindström 2016-03-12