Publicerad Lämna en kommentar

REA!!!

En välplanerad och genomtänkt realisation av spel börjar idag. Timingen är väl genomtänkt och det är precis en månad och tjugo dagar tills Julafton står och knackar på dörren. Och… och… och ska jag vara helt ärlig så fick jag hjälp med att få mina reapriser att synas så det var inte svårare än så. Tyvärr verkar det inte funka på mobila enheter för där kan man bara se det ursprungliga priset. Ett steg framåt och två åt sidan… Förhoppningsvis ska jag få ordning på det de närmaste dagarna men tills vidare rekommenderar jag er att använda en dator och beställa med alt. att se priserna i er varukorg via er mobila enhet. Inte helt optimalt men bättre än ingenting.

Alla spel som är på rea finns både under kategorin “Spel” samt kategorin “Begagnat/Promos/Rea” och det finns även en tagg på varje produkt som heter “Rea” som ni kan använda er av för att enbart få ut de spel som har reducerat pris. Här är länken till baserad på taggen Rea:

https://4-games.se/produkt-tagg/rea/

Så hoppas ni hittar något kul spel ni vill köpa för det finns mycket bra som jag sänkt priset på såsom Terraforming Mars, Corleones Empire, Adrenaline, Champions of Midgard osv. Det är kanonspel som söker nya ägare som kan ta hand om dem bättre än vad familjen Lindström kan göra;-)

Mvh Markus

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.